top of page
Zoeken

Creamy Vegan Ricotta 🍋

Maak de lekkerste creamy vegan ricotta met onderstaand easy recept.

Je kan hem gebruiken in alle gerechten waarin je normaal ricotta zou gebruiken. Gebruik je hem in een ovenschotel? Voeg dan ietsje meer room toe om het uitdrogen in de oven te voorkomen.


Laat het smaken & laat me zeker weten als je dit gerechtje maakt: deel een foto op social media en tag me met @nom.eat, dat is superleuk om te zien!


Hoe maak je vegan ricotta?


Mix de volgende ingrediënten tot ricotta-textuur: *250 g firm tofu (de ‘gewone’ tofu zoals wij hem kennen) *100 ml plantaardige room *1 el appelazijn *1 tl zout *2 el edelgistvlokkenWil je meer hearty vegan recipes & kooktips? Volg me op Instagram en Facebook voor updates over nieuwe blogposts. Maak je een van mijn recepten? Ik ben superbenieuwd wat je ervan vond, tag me op Instagram met @nom.eat en op Facebook met @nomeatblog en dan kan ik mee volgen.
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page