top of page
Nom Eat hearty vegan food

Vegan Food Tour Antwerp

Wat is een Vegan Food Tour?

Een Vegan Food Tour is een gegidste culinaire wandeling in Antwerpen. Met een kleine groep deelnemers gids ik jou langs een 5-tal verschillende vegan(-friendly) plekken waar je overal iets te eten krijgt. Samen vormt dat een heerlijke maaltijd met veel verschillende smaken en kleuren. Een gangendiner met verschillende keukens als het ware.

 

Tijdens een Asian Food Tour bezoeken we een Aziatische supermarkt waar je alle bijzondere vegan ingrediënten ontdekt, waarna we vertrekken op tour langs verschillende authentieke Aziatische keukens waar je zalige (minder bekende) gerechten proeft. Tijdens deze tour vertel ik je meer over deze bijzondere keukens en het ontstaan van bepaalde gerechten. Water en drankje inbegrepen.

Op de Streetfood Tour maak je kennis met streetfood gerechtjes uit verschillende hoeken van de wereld: denk Latijns-Amerikaans, Aziatisch, Europees, Amerikaans... Laat je verrassen door nieuwe smaken en boeiende verhalen. We gaan langs 5 plekken waar we overal lekkers proeven en we eindigen met een zoet gerecht. Drankje inbegrepen.

We wandelen samen door de mooiste (verborgen) straatjes, eten verschillende gerechtjes en jij gaat naar huis met enorm veel info en tips over vegan eten en een overzicht van vele vegan hotspots in Antwerpen. Alle Food Tours zijn 100% plantaardig en je eet een volledige maaltijd.

Prijs voor een volledige Food Tour: €79 per persoon (alles inbegrepen). Voor groepen zijn food tours op maat mogelijk. Vraag mij gerust vrijblijvend meer informatie en een offerte op maat.

Vegan Food Tour Antwerpen

Twijfel je of een Vegan Food Tour wel iets voor jou is? Lees dan zeker dit even.

Nom Eat hearty vegan food

Ga mee op Vegan Food Tour

Vanaf 2024 zijn Food Tours enkel nog mogelijk voor (privé)groepen vanaf 6 personen.

OPTIE 1: Asian Food Tour – full option

duur: 4 uur

€79 per persoon (inclusief btw, welkomsthapje, al het eten, water, drankje naar keuze, overzicht van alle plekken)
Korte samenvatting: uitgebreid Aziatisch supermarktbezoek waar je veel leert over bijzondere ingrediënten, hoe zelf te koken etc. & bezoek aan 3 authentieke adresjes met voldoende eten (alles samen zeker een grote maaltijd voor iedereen)

OPTIE 2: Streetfood Tour – full option

duur: 4 uur

€79 per persoon (inclusief btw, welkomsthapje, al het eten, water, homemade drankje, overzicht van alle plekken)

Korte samenvatting: bezoek aan 5 vegan-friendly plekken waar jullie overal iets eten, 4 hartige en 1 zoete stop, streetfood van Latijns-Amerika, Azië, Europa… (ook voldoende eten, alles samen grote maaltijd voor iedereen)

 

OPTIE 3: Asian Food Tour – short version

duur: 1,5 uur

€55 per persoon (inclusief btw, welkomsthapje, kleinere maaltijd (1 restaurant – verschillende gerechten), overzicht van alle plekken; 1 drankje inbegrepen)

Korte samenvatting: in deze Tour combineren we het supermarktbezoek met bezoek aan één restaurant waar we verschillende gerechten proeven. Jullie hebben de kans om nog bij te bestellen indien gewenst. Hier sluiten we af met een klein zoet gerechtje.

Wil je een Vegan Food Tour op maat met je vriendengroep, als familie-uitstap, teambuilding of vrijgezellen? Stuur me een bericht en dan bespreken we de mogelijkheden.

veganfoodtour0030_websize.jpg

Hallo, ik ben Lisa

Organisator en gids van de Vegan Food Tour in Antwerpen, ook wel de allereerste volledig plantaardige food tour in België. Na ongeveer een jaar te bloggen over vegan eten besloot ik ook iets offline te doen en je rechtstreeks te laten proeven van lekker plantbased eten. Zo werd de Vegan Food Tour in Antwerpen geboren in november 2018.

Ik gids alle food tours zelf. Alle plekken waar we langs gaan koos ik zelf uit en zijn dus plekken waar ik graag eet.

Al van kinds af aan ben ik verzot op lekker eten en van daaruit groeide ook mijn passie om dat te delen. In 2020 gaf ik samen met mijn zus ons eerste kookboek Vegan Klassiekers uit, ik organiseerde al online & offline kookworkshops en werk sinds juni 2021 ook zelf in de keuken als kok.

Nom Eat

Privégroepen, teambuildings, vrijgezellenfeestjes...

Heb je iets te vieren zoals een vrijgezellenfeest? Plan je een duurzame teambuilding met je team? Wil je graag een verjaardag vieren met vrienden of familie op een originele manier? Elke reden is goed genoeg om een privé food tour in te plannen.

Ik vier graag met je mee! 

Kies uit de Asian Food Tour of de Streetfood Tour of vraag naar de mogelijkheden voor een Food Tour op maat. Een Food Tour op maat met jouw vriendengroep of als teambuilding of vrijgezellen is een enorm originele activiteit waarvan iedereen zal genieten.

 

Prijs: €79 p.p. voor een full-option Asian Food Tour of Streetfood Tour.

Prijs Food Tour op maat: afhankelijk van de Tour. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vrijgezellen activiteit Antwerpen

Sfeerbeelden

Vegan Food Tour groep.JPG

Ines B., Mol BE

"Super geregeld en echt waar voor je geld! We hebben lekker gegeten en leuke nieuwe plaatsen ontdekt in hartje Antwerpen. De niet vegans van ons groepje stonden versteld. Topper voor iedereen die van lekker eten houdt👌!!"

margo.JPG

Margo, New Jersey, USA

"Lisa planned a fantastic private tour for my family of 6 people. We were only in Antwerp for the day, and this food tour was a great way to hit all the vegan spots as well as walk through the city with a local. Thank you Lisa!"

Vegan Food Tour eten.jpg

Lander D.V., Gent

"Superfijne plekjes en gerechtjes ontdekt dankzij Lisa en haar food tour! En ook een heel gezellige wandeling natuurlijk 10/10"

Vegan Food Tour smile.jpg

Clarike, NL

"Wij gingen met 6 dames met een passie voor eten op stap. Lisa nam ons op een natuurlijke wijze mee in de mogelijkheden van veganisme. Er ging een wereld voor ons open die we anders nooit hadden betreden en we zijn goede adresjes in Antwerpen voor eten rijker."

Anna.JPG

Anna H., Leuven BE

"Lisa heeft ons meegenomen naar plekken die ik nog niet kende en waar ik zelf misschien nooit zou binnengaan. Vegan eten is redelijk nieuw voor mij maar deze tour heeft mij positief verrast. Vooral de vegan kazen waren echt super lekker. Lisa stond ook open voor alle vragen en weet duidelijk heel veel over vegan eten en leven. Echt een aanrader :)!"

60596265_2517194664965939_42634144509477

Tania E., Hoeselt BE

"De Vegan Food Tour is echt super gezellig en interessant om te doen. Als niet vegan/vegetariër was ik erg benieuwd wat het zou worden. Verwacht je zeker niet aan een bordje gevuld met sla, maar aan heerlijke producten waarvan je duimen en vingers kan aflikken. Dit alles overgoten door het enthousiasme van Lisa, die je helemaal ondergedompeld in de vegan wereld. Toppie gedaan!"

bottom of page