top of page
Zoeken

Award-winning kookboek Vegan Klassiekers kreeg tweede druk

Na het succes van de eerste druk van Vegan Klassiekers, eind 2020, is er sinds juni 2023 een nieuwe en hernieuwde druk van ons populaire kookboek. We haalden er een aantal foutjes uit en lieten hem opnieuw duurzaam drukken bij drukkerij Zwart op Wit, maar dit keer op ander papier waarop de foto's veel mooier uitkomen.In het boek vind je 79 plantaardige recepten voor nostalgische klassiekers, zowel uit de Vlaams-Franse keuken als wereldklassiekers die hier intussen ook al 'klassiekers' zijn. Van vol-au-vent tot Britse fish 'n' chips en van boeuf bourguignon tot chicken tikka masala. Ook vind je kleine gerechten, lunches en desserts in het boek.

In 2021 won Vegan Klassiekers de Belgian Vegan Award voor Best (Cook)book en daar zijn we nog steeds ongelooflijk trots op. Bedankt aan iedereen die stemde!


Inmiddels verkochten we al meer dan 900 exemplaren van Vegan Klassiekers. Dat is echt een droom die uitkomt, waarvan we nooit hadden durven hopen dat dat zou lukken. We kregen ook al de meest positieve reacties, waardoor we nu 100% zeker zijn dat we echt een parel van een kookboek hebben gemaakt. Swipe hieronder door enkele van de reviews.Wil jij ook een exemplaar? Bestel het meteen via onderstaande knop.Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page