top of page
Zoeken

Avocadosalade met mosterdvinaigrette

Dit recept is bijna te simpel om te delen, maar het is zo goed dat ik het toch doe. Het romige van de avocado, het zoute van de feta en het friszure van de mosterdvinaigrette zijn een ideale combo. De boontjes voegen een goeie portie eiwitten toe en maken er een vullende salade van.



Ingrediënten (voor 2 porties):

  • 1 rijpe (maar nog stevige) avocado

  • 200 g rode (kidney)bonen uit blik

  • 75 g bio of vegan feta

Mosterdvinaigrette:

  • 1,5 el zurige mosterd (bv. DL)

  • 1 el graanmosterd

  • ½ tl agavesiroop (of maple syrup)

  • 2 el olijfolie

  • 2 el water


HOW TO:

  1. Snij de avocado in kubusjes. Spoel de bonen goed. Verbrokkel de feta.

  2. Maak de vinaigrette door alle ingrediënten goed te mengen.

  3. Meng alles samen in een mengkom.


Laat het smaken!

x

Lisa


Laat het smaken & laat me zeker weten als je dit gerechtje maakt: deel een foto op social media en tag me met @nom.eat, dat is superleuk om te zien!



Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page