Dit recept is bijna te simpel om te delen, maar het is zo goed dat ik het toch doe. Het romige van de avocado, het zoute van de feta en het friszure van de mosterdvinaigrette zijn een ideale combo. De boontjes voegen een goeie portie eiwitten toe en maken er een vullende salade van.
Ingrediënten (voor 2 porties):
1 rijpe (maar nog stevige) avocado
200 g rode (kidney)bonen uit blik
75 g bio of vegan feta
Mosterdvinaigrette:
1,5 el zurige mosterd (bv. DL)
1 el graanmosterd
½ tl agavesiroop (of maple syrup)
2 el olijfolie
2 el water
HOW TO:
Snij de avocado in kubusjes. Spoel de bonen goed. Verbrokkel de feta.
Maak de vinaigrette door alle ingrediënten goed te mengen.
Meng alles samen in een mengkom.
Laat het smaken!
x
Lisa
Laat het smaken & laat me zeker weten als je dit gerechtje maakt: deel een foto op social media en tag me met @nom.eat, dat is superleuk om te zien!
Kommentare