top of page
Zoeken

Nom Eat & Vegan Food Tour vallen in de prijzen

Wat ben ik blij! 😍


In januari 2022 won ons boek Vegan Klassiekers de Belgian Vegan Award voor 'Best (Cook)book' van 2021. In februari werden Vegan Klassiekers én Vegan Food Tour Antwerp allebei finalist in de Sustainable Family Awards, respectievelijk in de categorieën 'Beste (kook)boek' en 'Beste Activiteit/Uitstap'.


Vegan Food Tour sleepte de Sustainable Family Award 2022 in de wacht en Vegan Klassiekers eindigde op een mooie tweede plaats. Wauwww! In 2021 won de Vegan Food Tour ook al deze award.


Bij deze wil ik nog eens van de gelegenheid gebruik maken om jou te bedanken. Jij die gestemd heeft. Jij die al eens mee op Vegan Food Tour kwam.

Jij die ons boek kocht, of leende. Jij die zo'n enthousiaste reacties stuurde over de recepten van ons boek.

Jij die een mooie review plaatste over de Vegan Food Tours. Jij die receptjes van de blog maakt. Jij die mijn receptjes deelt met anderen. Jij die enthousiast bent over wat ik doe. Jij die reageert op mijn social media posts.

❤️ DANK JE WEL om mijn droom mee werkelijkheid te maken. Mede dankzij jou enthousiasme kon ik van mijn grote passie mijn beroep maken. En dat vind ik het mooiste wat er is.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page