top of page
Zoeken

Duurzame teambuilding Antwerpen ~ Vegan Food Tours

Bijgewerkt op: 14 mrt. 2023

Een duurzame culinaire teambuilding

In de +4 jaar dat ik Vegan Food Tours organiseer mocht ik ook al enkele keren teams op teambuilding ontvangen. Meer bedrijven zoeken naar duurzame activiteiten om hun werknemers in de bloemetjes te zetten en een Vegan Food Tour is daar natuurlijk dé ideale activiteit voor.


Op maat van jullie planning en specifieke wensen neem ik de groep (minstens 8, maximaal 15 personen) mee op Vegan Food Tour. Niet alleen een supertoffe en boeiende activiteit, maar ook een volledige (en overheerlijke) maaltijd zit inbegrepen.


Wat is een Vegan Food Tour?

Een Vegan Food Tour is een gegidste culinaire wandeling in Antwerpen. Ik gids jouw groep langs een aantal verschillende vegan(-friendly) plekken waar je overal iets te eten krijgt. Samen vormt dat een heerlijke maaltijd met veel verschillende smaken en kleuren. Een gangendiner met verschillende keukens als het ware. De verschillende stops praat ik mooi aan elkaar met boeiende weetjes over de ingrediënten, wat je juist eet, culturele uitwisseling enzovoort.

In mijn vaste aanbod zit een Classic Brunch Tour (enkel op vraag), Asian Streetfood Tour en Indian Food Tour. Jaarlijks zijn er ook de Christmas Specials. Het thema kan echter volledig worden aangepast aan jullie vraag. We wandelen samen door de mooiste (verborgen) straatjes, eten verschillende gerechtjes en jij gaat naar huis met enorm veel info en tips over vegan eten en een overzicht van vele vegan hotspots in Antwerpen. Alle Food Tours zijn 100% plantaardig en je eet een volledige maaltijd.


Ervaring van eerdere teams

The Oval Office, een communicatie- en evenementenbureau, ging in februari 2023 mee op (een op maat van hun planning aangepaste) Asian Food Tour en dat was echt de max! The Oval Office zet enorm in op verduurzamen en duurzame teambuilding activiteiten zijn daar al een grote stap in. Fijn dat ik daar deel van kon uitmaken.


Een van de teamleden schreef deze fijne review:
Contacteer mij vrijblijvend op hallo@nom-eat.be voor de mogelijkheden voor zo'n duurzame en lekkere teambuildingactiviteit voor jouw team (of hint het even aan je baas ;) ).


Lisa

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page