top of page
Zoeken

De Vegan food tour winnaar bij de sustainable family awards 2021

Yes! Mijn Vegan Food Tour, die ik sinds 2018 organiseer en gids in Antwerpen, won de Sustainable Family Award voor duurzame Activiteit/Uitstap. Dank aan iedereen die op de food tour heeft gestemd. Het is een heel mooie erkenning voor het werk en de liefde die ik steek in de food tours. Mijn verhaal startte hier dan ook op deze blog met het doel om de wereld toch een klein beetje duurzamer te maken!
Naast de categorie waarin ik won, waren er nog 19 andere categorieën, gaande van kledingmerk tot bank, school, eetgelegenheid… Ga zeker eens inspiratie opdoen bij de andere duurzame zaken die genomineerd werden en al dan niet de award in hun categorie wonnen. Ik heb er alvast heel veel toffe initiatieven door ontdekt.


Uiteraard hoop ik dat de food tours snel terug kunnen plaatsvinden. In tussentijd organiseer ik online kookworkshops, waarin we koken uit de beste foodie films: Cook The Film. Meer info daarover lees je hier.


Hopelijk tot snel, tijdens een food tour, een workshop of een ontmoeting!

liefs LisaRecente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page