top of page

Cursussen

& workshops

1.png
Back to Basics cursus
Vegan Ingrediëntenwijzer masterclass

Online cursus Back to Basics

Ingrediëntenwijzer Masterclass

Online kookworkshop Nom Eat

Replay online kookworkshop

Live kookworkshops in Antwerpen

Kookworkshop Nom Eat
Volg je een Nom Eat cursus en wil je je inloggen op het online leerplatform? Dan kan dat via deze link.

Reviews online

kookworkshops

Bagel met Zalm.JPG

"Cook the film. Alice in Wonderland, een schot in de roos. Relaxed bakken onder de begeleiding van Lisa met duidelijke instructies en leuke weetjes om door te vertellen aan anderen tijdens het smullen.

 

Met een beetje extra tips vind je zowat alle ingrediënten in de reguliere supermarkt, daarnaast geen nood aan dure mixers/blenders/... Beginnend of meer ervaren binnen de vegan keuken maakt niet uit, dit is een fijne workshop dat je heerlijk lekkers oplevert waarvan je denkt dit ga ik absoluut opnieuw maken.

 

Eenvoud siert en smaakt! En nu plof ik mijn zetel in, dekentje, dampende kop thee erbij en aanschuiven aan de theetafel met Alice en co."

Pasta Meatball Marinara.JPG

"Mijn zaterdag namiddag was echt zalig met workshop van Lisa, echte ontspanning en een aanrader. Ik zou zelf zo een gerecht niet durven maken maar het was enorm mega lekker.

 

Mijn man is niet een vegetariër of een veganist maar hij vond ook heel geslaagd en ging 2 keer bijscheppen ;).

 

Het dessert was ook mega tof en gemakkelijk om te maken!!!! Ik volg zeker nog aantal workshops mee voor meer inspiratie! Echte aanrader hoor ;)"

"Lisa vindt een mooi evenwicht tussen simpele en iets complexere recepten in haar kookworkshop. Ze wisselt af met leuke achtergrondinfo over het thema van de workshop en geeft extra tips voor alternatieve versies van de recepten. Voor mij was het een leerrijke en aangename eerste ervaring met online kookworkshops, ik raad het zeker aan.

."

Paddo's Bourguignon.JPG

"Lisa is de perfecte gastvrouw die ons meeneemt door het kookavontuur op een rustige uitnodigende manier. Alles is duidelijk, haalbaar en herhaalbaar. 's Avonds hebben we echt lekker gegeten. Voor het eerst een seitan recept waar iedereen dol op is. Merci Lisa!"

English Afternoon Tea.JPG
bottom of page