top of page
Nom Eat
Reviews
Vegan Food Tour
Vegan Food Tour Antwerp reviews
Nele S., Deurne
                "Voor mijn partner zijn verjaardag een vegan food tour geboekt bij Lisa. Wat een fantastische ervaring! Duidelijk veel werk gestopt in de organisatie. Iedere locatie was nog nieuw voor ons. Fijn om de stad zo te leren kennen. Lisa biedt niet enkel een fijne tour maar ook heel wat extra informatie mbt het vegan koken en leven. Absoluut een aanrader!"
32.png
"We hebben de                                mediterraanse tour gedaan en het was uitmuntend. Niet alleen hebben we lekker gegeten, maar ook de uitleg was interessant. Je hoeft geen veganist te zijn om te genieten van deze tour. Zelfs de meest rabiate carnivoor zal na deze tour moeten toegeven dat het plantenrijk ook veel lekkers te bieden heeft."
Jan V.E. Aalst
31.png
Asian Food Tour

                                           "De Asian Streetfood Tour van 15 oktober 2021 begeleidt door de enthousiaste Lisa van Nom eat. Ze geeft tips en tricks en leuke weetjes mee en wegwijs in de uitgebreide oosterse supermarkt. Een reis doorheen de stad Antwerpen laat ze je proeven van de Aziatische 100% plantaardige keuken. Een must en een zalige belevenis voor de smaakpapillen. Voor mij persoonlijk was het van de eerste minuut tot de laatste een super ervaring in alle onderdelen van de tour. Een echte aanrader…."

Stef D., Essen
35.png
Lien V.D., Ekeren
"Lisa’s Classic Brunch Tour                        is de perfecte activiteit om te doen met vrienden of familie. Wandelen door de stad, babbelen, genieten van lekker eten en interessante informatie bijleren, wat meer zou je willen op een mooie zaterdagvoormiddag? Of je nu al langer geïnteresseerd bent in plantaardig eten of het iets nieuws is voor je, je zal sowieso iets bijleren en het is gegarandeerd gezellig. Ik kijk er al naar uit om in de toekomst een van de andere food tours te proberen."
33.png
Asian Food Tour
20211203_142526.jpg
Sigrid S., Aarschot
                  "Het was onze 2 de vegan Food Tour. Heel interessante uitleg in beide tours. (verschillende thema’s) een aanrader! Toffe, slimme gids die heel veel tips geeft waar je veel mee bent als vegan wil gaan eten/ of eet. Leuke restaurantjes waar je anders nooit zou binnenstappen in Antwerpen"
Nom Eat
Nom Eat
Marthe H., Antwerpen
                "Ik en enkele vriendinnen gingen zaterdag mee met de Classic brunch tour. Lisa neemt je mee naar superfijne plekjes in Antwerpen en vertelt vol passie over al de lekkernijen. Vegan Food Tour Antwerp laat zien dat vegan eten super lekker is en helemaal niet ingewikkeld. Wij hebben genoten!"
Vegan Food Tour Antwerp
bottom of page