top of page
1.png

Spark Your Kitchen Creativity

Traject van één maand waarin ik je meeneem door allerlei tips en recepten om je te inspireren vaker plantaardig te koken.

Een maand lang krijg je van mij dagelijks een mailtje* in je mailbox; geen lange mails met veel tekst, maar gewoon een dagelijkse praktische tip, een lekker recept, een insight in mijn keuken... Daarnaast ga ik ook op mijn social media kanalen een inkijk geven in mijn keuken deze maand (maar die linkjes ontvang je ook in je mailbox als je meedoet aan dit traject). Naast tips ontvang je ook templates, receptfiches en meer (maar het mag nog een beetje een verrassing zijn hé). Na inschrijving ontvang je ook meteen je werkboek om mee aan de slag te gaan deze maand.

 

Na januari zit je boordevol nieuwe inspiratie om zelf creatiever plantaardig te kunnen koken, fantastisch toch?

Zet meteen het nieuwe jaar goed in door vaker vegan te koken en te eten, en het ook gewoon geweldig lekker te maken.

En, het beste van allemaal... Dit traject is helemaal gratis voor jou! Er is dus letterlijk niets wat je kan tegenhouden om je in te schrijven (*je kan je op elk moment weer uitschrijven, no strings attached*). Schrijf je meteen in via onderstaand formulier, we starten al op 3/1/2023, maar je kan op eender welk moment in januari nog aansluiten (maar hoe sneller hoe meer tips je ontvangt natuurlijk).

Spark your Kitchen Creativity

De thema's die ik behandel de komende vier weken zijn:

Week 1: Start to vegan

Week 2: Een interessant weekmenu opbouwen

Week 3: Smaak

Week 4: Get Creative

Een bom van waarde dus, als nieuwjaarscadeautje van mij voor jou.

Hieraan mag je je verwachten deze maand:

  • Dagelijkse korte mailtjes met een tip, een recept, een insight in mijn keuken... Zo leer je elke dag iets bij en wordt het toch niet te overweldigend.

  • Downloadbare templates, receptfiches... Ook gratis!

  • Inspiratie rond verschillende thema's: start to vegan, interessant weekmenu opbouwen, smaak & get creative. Elke week neem ik één thema onder de loep.

  • Een cadeautje op het einde van het traject (wil je die ontvangen dan moet je wel tot dan ingeschreven blijven in dit traject, anders kan ik ze je niet sturen).

Hopelijk mag ik je verwelkomen in 'Spark your kitchen creativity'. Ik kijk er alvast keihard naar uit om al deze kennis met je te delen.

*je ontvangt enkel mails van dit traject (met als titel "SYKC") en kan je op elk moment uitschrijven. Dan ontvang je geen mails meer van mij (ook het cadeautje op het einde niet).

Pompoen
Kheer
bottom of page