zo 25 feb
|Antwerpen
Workshopreeks feb-mei 2024
* 25/2: Verfijnde vegan bordjes * 17/3: So Fishy * 21/4: Seitan, tofu & tempeh * 26/5: Vegan Klassiekers
Tijd en locatie
25 feb 2024, 11:00 ā 16:00
Antwerpen, Antwerpen, Belgiƫ
Over het evenement
Volg de reeks van 4 kookworkshops aan een voordeeltarief.
De reeks bestaat uit de volgende 4 workshops:
* 25/2: Verfijnde vegan bordjes
In deze workshop kijken we naar verschillende kooktechnieken en ook leren hoe je een mooi bordje kan dresseren
* 17/3: So Fishy
In deze workshop ontdekken we manieren waarop we zeesmaken, texturen en gerechten in de plantaardige versie kunnen maken. Geen 'visvervangers', maar enkel pure ingrediƫnten. We koken gerechten uit verschillende keukens.
* 21/4: Seitan, tofu & tempeh
Leer het verschil kennen tussen tofu, tempeh en seitan en er de lekkerste bereidingen mee maken die je in je eigen keuken thuis ook in andere gerechten kan gebruiken.
* 26/5: Vegan Klassiekers
We go back to basics en leren hoe je diepgang en umami kan toevoegen in een vegan gerecht. We koken enkele oerklassiekers en je leert bij over umami, eismaak, vlezige smaak...
Een volledige uitleg per workshop lees je op de aparte pagina's per workshop (zie: nom-eat.be/inschrijven).
Hoogtepunten:
- vegan bruine fond
- vegan 'vis'fumet
- vlezige smaken en texturen
- vissige smaken en texturen
- mooie borden dresseren
- verschillende kooktechnieken
- tofu, tempeh en seitan leren kennen en lekker bereiden
De workshops gaan door op zondag 25/2 van 11-16 uur (ongeveer) en zondag 17/3, 21/4 en 26/5 van 11 - 15u30 (ongeveer) in het Antwerpse (Borgerhout, bereikbaar met trein + te voet/tram/stadsvƩlo en met auto ~ gratis parkeren op straat; wel binnen de LEZ-zone).
Tickets
Workshopreeks
Je inschrijving is op naam, je hoeft geen ticket mee te brengen.
ā¬Ā 285,00Verkoop geĆ«indigd op
Totaal
ā¬Ā 0,00