top of page

ma 15 apr

|

webinar via Zoom

Webinar Tofu lekker bereiden

Een must in je veggie & plantaardige keuken. Inclusief: live webinar (+ vragen stellen), replay & e-boek met 10 recepten

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Webinar Tofu lekker bereiden
Webinar Tofu lekker bereiden

Tijd en locatie

15 apr 2024, 19:30 – 21:00

webinar via Zoom

Over het evenement

Vind jij tofu maar een smakeloze blok? Of heb je misschien één manier waarop je tofu altijd gebruikt ,maar gaat het ook niet verder dan dat?

Goed nieuws!

Ik maakte een gloednieuw webinar voor jou waarin ik je meeneem in de wondere wereld van tofu (en ook een beetje tempeh).

Er komt ook een replay ter beschikking voor wie er niet live kan bijzijn.

Deze zalige plantaardige eiwitbronnen hebben helaas nogal een slechte naam, terwijl het eigenlijk echt topingrediënten zijn, áls je weet hoe ze correct klaar te maken. Je kan er ook zo veel verschillende kanten mee uit en die wil ik heel graag met je delen!

In dit webinar deel ik de theorie én praktijk achter mijn favoriete manieren om tofu (en tempeh) te gebruiken in de keuken. Daarbij krijg je ook een e-boekje met al die recepten zodat je er zelf thuis ook mee aan de slag kan. Let op: dit webinar gaat NIET over zelf tofu maken, maar over hoe je tofu lekker kan gebruiken in de keuken: op smaak brengen, maar ook in andere toepassingen zoals binding, stolling etc.

Tickets

  • Ticket webinar Tofu

    € 5,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page