top of page

zo 18 jun

|

Antwerpen

Live Workshop verfijnde vegan bordjes

Kom met mij live koken in huiselijke setting & in kleine groep.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Live Workshop verfijnde vegan bordjes
Live Workshop verfijnde vegan bordjes

Tijd en locatie

18 jun 2023, 11:00 – 15:00

Antwerpen, Antwerpen, België

Over het evenement

Kom met mij live koken in huiselijke setting & in kleine groep. Momenteel gaat mijn idee voor deze workshop in de richting van 'Vegan Pareltjes maken': verfijnde bordjes met groenten, waarin we ook letten op een mooie dressering en iedereen zijn creativiteit kan gebruiken (ik leer je uiteraard aan hoe je dat kan doen). Enkele voorbeelden van mijn bordjes zie je op onderstaande foto's. Maar uiteraard hou ik voor de live workshop ook rekening met de wensen en vragen van de groep. Mooi dresseren is iets wat ik zelf enorm graag doe (heb ik ontdekt de afgelopen 2 jaar door mijn werk in de keuken in de horeca en koksopleiding) en dat geef ik dus ook met heel veel plezier door aan anderen.

Jij kan dus uitzonderlijk deelnemen aan deze workshop op zondag 18 of zondag 2023.

Normaal niet los verkocht, speciaal voor jou beschikbaar voor €72 (per persoon, inclusief volledige maaltijd en dranken). Deze optie bied ik aan omdat ik weet dat enkelen onder jullie mijn kookboek/de ingrediënten al hebben. Je krijgt ook de geprinte recepten mee naar huis.

De workshop gaat door op zondag 18 juni van 11-15 uur (ongeveer) in het Antwerpse (Borgerhout, bereikbaar met trein + te voet/tram/stadsvélo en met auto ~ gratis parkeren op straat; wel binnen de LEZ-zone).

Tickets

  • Unieke kooksessie

    Je inschrijving is op naam, je hoeft geen ticket mee te brengen.

    € 72,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page