top of page

zo 18 jun.

|

Antwerpen

Live kooksessie bij Back to Basics

Kom met mij live koken in huiselijke setting & in kleine groep. Enkel voor deelnemers aan Back to Basics. (schrijf je niet in als je geen cursist bent)

Live kooksessie bij Back to Basics

Tijd en locatie

18 jun. 11:00 – 15:00

Antwerpen, Antwerpen, België

Over het evenement

*Datum onder voorbehoud

Kom met mij live koken in huiselijke setting & in kleine groep. Momenteel gaat mijn idee voor deze workshop in de richting van 'Vegan Pareltjes maken': verfijnde bordjes met groenten, waarin we ook letten op een mooie dressering en iedereen zijn creativiteit kan gebruiken (ik leer je uiteraard aan hoe je dat kan doen). Enkele voorbeelden van mijn bordjes zie je op onderstaande foto's. Maar uiteraard hou ik voor de live workshop ook rekening met de wensen en vragen van de groep. Mooi dresseren is iets wat ik zelf enorm graag doe (heb ik ontdekt de afgelopen 2 jaar door mijn werk in de keuken in de horeca en koksopleiding) en dat geef ik dus ook met heel veel plezier door aan anderen.

Jij kan dus uitzonderlijk deelnemen aan deze workshop op zondag 18 of zondag 25 juni 2023*, rond de middag/namiddag, in het Antwerpse.

Normaal niet los verkocht, speciaal voor jou beschikbaar voor €72 (per persoon, inclusief volledige maaltijd en dranken). Deze optie bied ik aan omdat ik weet dat enkelen onder jullie mijn kookboek/de ingrediënten al hebben.

*De fysieke kooksessie vindt plaats in het Antwerpse op zondag 18 juni rond 11-15 uur (afhankelijk van het gekozen thema). Vanaf voldoende inschrijvingen vindt er een tweede workshop plaats op zondag 25 juni. Twijfel je hierdoor? Stuur me dan zeker een berichtje, ik hou achterliggend de voorkeursdata aan en wie weet zijn er dan genoeg deelnemers om ook 25/6 in te plannen.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Unieke kooksessie BtB

  € 72,00

  Je inschrijving is op naam, je hoeft geen ticket mee te brengen.

  € 72,00

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page