top of page

zo 24 sep

|

Antwerpen

Kookworkshopreeks 4 workshops najaar 2023

Pakket van 4 kookworkshops op zondagen 24 september, 22 oktober, 26 november en 17 december, telkens van 11 tot 15u30.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Kookworkshopreeks 4 workshops najaar 2023
Kookworkshopreeks 4 workshops najaar 2023

Tijd en locatie

24 sep 2023, 11:00 – 15:30

Antwerpen, Borgerhout, Antwerpen, België

Over het evenement

OPGELET: hierboven zie je de 4 data van de workshops en daarbij staat "andere datum kiezen". Dit mag je negeren. Je bent via dit event automatisch ingeschreven voor de reeks van 4 workshosp.

Dit najaar staat er een reeks van 4 zalige Nom Eat kookworkshops op de planning. Helemaal mee met het seizoen! Hier kan je je inschrijven voor de hele reeks van 4 workshops aan een voordeeltarief. Bovendien krijg je daarbij gratis mijn 2 kerst e-books Hearty Vegan Kerst 1 en 2.

🍄 In september ligt de focus op de nazomer en koken we met de laatste groenten en fruit van de zomer. Frisse, krokante, koele, lekkere smaken. We bakken ook zelf fluffy platbrood en maken ijs zonder ijsmachine.

🍝 In oktober gaan we al meer in herfstmodus en zijn we creatief met zowel groenten als fruit (in hartige context), ik leer je hoe je de àllerlekkerste meaty vegan ragù (bolognesesaus maakt) met gezonde en pure ingrediënten. Ja, een ander recept dan in Vegan Klassiekers, ik perfectioneerde het deze zomer op vakantie. Heerlijk verwarmend.We focussen in deze workshop op umami en maken ook zelf een simpel deeg voor een gezonde hartige taart die je opnieuw en opnieuw wil maken, elk seizoen weer.

🍲 Als november daar is is het tijd om te cocoonen en dat kan natuurlijk het allerbest met hartverwarmende slow cooking gerechten vol van smaak en diepgang. Hiervoor maken we eerst zelf onze eigen vegan bruine fond (waarvan je een potje mee naar huis mag nemen). We laten vergeten groenten ook tot hun volste recht komen, want deze zijn op hun lekkerst dit seizoen. We maken ook zelf vegan zanddeeg voor een heerlijke taart. Hiermee kan je nadien thuis ook zelf creatief aan de slag op een winterse dag waarop je liefst binnen blijft. (Let op: in deze workshop zit een gerecht uit Vegan Klassiekers).

🎄In december leggen we de focus, hoe kan het ook anders, op gezellige kerstgerechten. We maken grote sharing dishes met alles erop en eraan. Alle vijf de basissmaken zullen vertegenwoordigd worden (een weelde aan smaken en texturen 💛) en natuurlijk maken we ook een scrumptious dessert. (Let op: in deze workshop zitten recepten/gelijkaardige recepten als enkele uit Hearty Vegan Kerst (e-books)).

Deze kookworkshops zullen volledig plantaardig (vegan) zijn en de bedoeling is dat ik jou meeneem in de heerlijke creatieve vegan keuken aan de hand van recepten waarin ik je zoveel mogelijk (basis)technieken wil aanleren. Ik zal dus veel theorie vertellen doorheen de workshop, maar we leren dit meteen aan de hand van de praktijk. Deze theorie kun je echter nadien ook meenemen in je eigen creaties.

Opgelet: het aantal plekken is per workshop beperkt tot 8 personen, zodat er genoeg ruimte is en zodat iedereen kan meewerken aan het menu, goed kan meekijken en meeluisteren en vragen kan stellen.

Wil je dus graag meedoen aan een workshop of de hele reeks? Wacht dan niet te lang met je in te schrijven.   Bovendien geniet je van een mooie lanceringskorting t.e.m. 31/8/2021:

* €72 p.p. voor 1 losse workshop (ipv €79) 

* €265 p.p. voor de reeks van 4 workshops + 2 kerst e-books cadeau (ipv €316)

Vanaf 1/9/2023 betaal je:

* €79 voor 1 losse workshop

* €280 voor de workshopreeks

Alle ingrediënten, materialen, maaltijd van 3 gangen, drankjes, geprinte recepten zijn inbegrepen in de prijs.

De workshops gaan door in mijn thuiskeuken in Borgerhout (Antwerpen). Exacte adres ontvang je na inschrijving.

De locatie is bereikbaar met de trein (20 min. wandelen van Berchem Station of met de tram vanuit Antwerpen Centraal) en met de auto: gratis parkeren in de straat (soms iets moeilijker om plek te vinden) of op een gratis parking op 8 min. wandelen.

Tickets

  • Workshopreeks najaar 2023

    Ticket niet nodig, je inschrijving is op naam

    € 265,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page