top of page

zo 26 nov

|

Antwerpen

Kookworkshop Warming Winter

Tijd om te cocoonen met hartverwarmende slow food gerechten. Gerechten vol diepgang. We maken bruine fond from scratch, snowy bruschetta's en zanddeegtaart.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Kookworkshop Warming Winter
Kookworkshop Warming Winter

Tijd en locatie

26 nov 2023 11:00 – 15:30

Antwerpen, Borgerhout, Antwerpen, België

Over het evenement

Dit najaar staat er een reeks van 4 zalige Nom Eat kookworkshops op de planning. Helemaal mee met het seizoen!

Als november daar is is het tijd om te cocoonen en dat kan natuurlijk het allerbest met hartverwarmende slow cooking gerechten vol van smaak en diepgang. Hiervoor maken we eerst zelf onze eigen vegan bruine fond (waarvan je een potje mee naar huis mag nemen). We laten vergeten groenten ook tot hun volste recht komen, want deze zijn op hun lekkerst dit seizoen. We maken ook zelf vegan zanddeeg voor een heerlijke taart. Hiermee kan je nadien thuis ook zelf creatief aan de slag op een winterse dag waarop je liefst binnen blijft. (Let op: in deze workshop zit een gerecht uit Vegan Klassiekers).

Deze kookworkshops zullen volledig plantaardig (vegan) zijn en de bedoeling is dat ik jou meeneem in de heerlijke creatieve vegan keuken aan de hand van recepten waarin ik je zoveel mogelijk (basis)technieken wil aanleren. Ik zal dus veel theorie vertellen doorheen de workshop, maar we leren dit meteen aan de hand van de praktijk. Deze theorie kun je echter nadien ook meenemen in je eigen creaties.

Opgelet: het aantal plekken is per workshop beperkt tot 8 personen, zodat er genoeg ruimte is en zodat iedereen kan meewerken aan het menu, goed kan meekijken en meeluisteren en vragen kan stellen.

Wil je dus graag meedoen aan een workshop of de hele reeks? Wacht dan niet te lang met je in te schrijven.   Bovendien geniet je van een mooie lanceringskorting t.e.m. 31/8/2021:

* €72 p.p. voor 1 losse workshop (ipv €79) 

* €265 p.p. voor de reeks van 4 workshops + 2 kerst e-books cadeau (ipv €316)

Vanaf 1/9/2023 betaal je:

* €79 voor 1 losse workshop

* €280 voor de workshopreeks

Alle ingrediënten, materialen, maaltijd van 3 gangen, drankjes, geprinte recepten zijn inbegrepen in de prijs.

De workshops gaan door in mijn thuiskeuken in Borgerhout (Antwerpen). Exacte adres ontvang je na inschrijving. De locatie is bereikbaar met de trein (20 min. wandelen van Berchem Station of met de tram vanuit Antwerpen Centraal) en met de auto: gratis parkeren in de straat (soms iets moeilijker om plek te vinden) of op een gratis parking op 8 min. wandelen.

Tickets

  • Workshop Warming Winter

    Ticket niet nodig, je inschrijving is op naam

    € 72,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page