Kookworkshop Warming Winter
zo 26 nov
|Antwerpen
Tijd om te cocoonen met hartverwarmende slow food gerechten. Gerechten vol diepgang. We maken bruine fond from scratch, snowy bruschetta's en zanddeegtaart.


Tijd en locatie
26 nov 2023, 11:00 – 15:30
Antwerpen, Borgerhout, Antwerpen, België
Over het evenement
Dit najaar staat er een reeks van 4 zalige Nom Eat kookworkshops op de planning. Helemaal mee met het seizoen!
Als november daar is is het tijd om te cocoonen en dat kan natuurlijk het allerbest met hartverwarmende slow cooking gerechten vol van smaak en diepgang. Hiervoor maken we eerst zelf onze eigen vegan bruine fond (waarvan je een potje mee naar huis mag nemen). We laten vergeten groenten ook tot hun volste recht komen, want deze zijn op hun lekkerst dit seizoen. We maken ook zelf vegan zanddeeg voor een heerlijke taart. Hiermee kan je nadien thuis ook zelf creatief aan de slag op een winterse dag waarop je liefst binnen blijft. (Let op: in deze workshop zit een gerecht uit Vegan Klassiekers).
Deze kookworkshops zullen volledig plantaardig (vegan) zijn en de bedoeling is dat ik jou meeneem in de heerlijke creatieve vegan keuken aan de hand van recepten…
Tickets
Workshop Warming Winter
Ticket niet nodig, je inschrijving is op naam
€ 72,00
Uitverkocht
Dit evenement is uitverkocht