top of page

zo 24 sep

|

Antwerpen

Kookworkshop Indian Summer

In deze workshop ligt de focus op de nazomer en koken we met de laatste groenten en fruit van de zomer. Frisse, krokante, koele, lekkere smaken. We bakken ook zelf fluffy platbrood en maken ijs zonder ijsmachine.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Kookworkshop Indian Summer
Kookworkshop Indian Summer

Tijd en locatie

24 sep 2023, 11:00 – 15:30

Antwerpen, Borgerhout, Antwerpen, België

Over het evenement

Dit najaar staat er een reeks van 4 zalige Nom Eat kookworkshops op de planning. Helemaal mee met het seizoen!

In september ligt de focus op de nazomer en koken we met de laatste groenten en fruit van de zomer. Frisse, krokante, koele, lekkere smaken. We bakken ook zelf fluffy platbrood en maken ijs zonder ijsmachine.

Deze kookworkshops zullen volledig plantaardig (vegan) zijn en de bedoeling is dat ik jou meeneem in de heerlijke creatieve vegan keuken aan de hand van recepten waarin ik je zoveel mogelijk (basis)technieken wil aanleren. Ik zal dus veel theorie vertellen doorheen de workshop, maar we leren dit meteen aan de hand van de praktijk. Deze theorie kun je echter nadien ook meenemen in je eigen creaties.

Opgelet: het aantal plekken is per workshop beperkt tot 8 personen, zodat er genoeg ruimte is en zodat iedereen kan meewerken aan het menu, goed kan meekijken en meeluisteren en vragen kan stellen.

Wil je dus graag meedoen aan een workshop of de hele reeks? Wacht dan niet te lang met je in te schrijven.  Bovendien geniet je van een mooie lanceringskorting t.e.m. 31/8/2021:

* €72 p.p. voor 1 losse workshop (ipv €79)  * €265 p.p. voor de reeks van 4 workshops + 2 kerst e-books cadeau (ipv €316)

Vanaf 1/9/2023 betaal je: * €79 voor 1 losse workshop * €280 voor de workshopreeks

Alle ingrediënten, maaltijd van 3 gangen, drankjes, geprinte recepten zijn inbegrepen in de prijs.

De workshops gaan door in mijn thuiskeuken in Borgerhout (Antwerpen). Exacte adres ontvang je na inschrijving. De locatie is bereikbaar met de trein (20 min. wandelen van Berchem Station of met de tram vanuit Antwerpen Centraal) en met de auto: gratis parkeren in de straat (soms iets moeilijker om plek te vinden) of op een gratis parking op 8 min. wandelen.

Tickets

  • Workshop Indian Summer

    Ticket niet nodig, je inschrijving is op naam

    € 79,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page