top of page

zo 22 okt

|

Antwerpen

Kookworkshop Hello Autumn

In oktober gaan we al meer in herfstmodus en zijn we creatief met zowel groenten als fruit, we maken de àllerlekkerste meaty vegan ragù met gezonde en pure ingrediënten. Heerlijk verwarmend. We focussen in deze workshop op umami en maken ook zelf een simpel deeg voor een gezonde hartige taart.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Kookworkshop Hello Autumn
Kookworkshop Hello Autumn

Tijd en locatie

22 okt 2023, 11:00 – 15:30

Antwerpen, Borgerhout, Antwerpen, België

Over het evenement

Dit najaar staat er een reeks van 4 zalige Nom Eat kookworkshops op de planning. Helemaal mee met het seizoen!

In oktober gaan we al meer in herfstmodus en zijn we creatief met zowel groenten als fruit (in hartige context), ik leer je hoe je de àllerlekkerste meaty vegan ragù (bolognesesaus maakt) met gezonde en pure ingrediënten. Ja, een ander recept dan in Vegan Klassiekers, ik perfectioneerde het deze zomer op vakantie. Heerlijk verwarmend.We focussen in deze workshop op umami en maken ook zelf een simpel deeg voor een gezonde hartige taart die je opnieuw en opnieuw wil maken, elk seizoen weer.

Deze kookworkshops zullen volledig plantaardig (vegan) zijn en de bedoeling is dat ik jou meeneem in de heerlijke creatieve vegan keuken aan de hand van recepten waarin ik je zoveel mogelijk (basis)technieken wil aanleren. Ik zal dus veel theorie vertellen doorheen de workshop, maar we leren dit meteen aan de hand van de praktijk. Deze theorie kun je echter nadien ook meenemen in je eigen creaties.

Opgelet: het aantal plekken is per workshop beperkt tot 8 personen, zodat er genoeg ruimte is en zodat iedereen kan meewerken aan het menu, goed kan meekijken en meeluisteren en vragen kan stellen.

Wil je dus graag meedoen aan een workshop of de hele reeks? Wacht dan niet te lang met je in te schrijven.   Bovendien geniet je van een mooie lanceringskorting t.e.m. 31/8/2021:

* €72 p.p. voor 1 losse workshop (ipv €79)  * €265 p.p. voor de reeks van 4 workshops + 2 kerst e-books cadeau (ipv €316)

Vanaf 1/9/2023 betaal je: * €79 voor 1 losse workshop * €280 voor de workshopreeks

Alle ingrediënten, materialen, maaltijd van 3 gangen, drankjes, geprinte recepten zijn inbegrepen in de prijs.

De workshops gaan door in mijn thuiskeuken in Borgerhout (Antwerpen). Exacte adres ontvang je na inschrijving. De locatie is bereikbaar met de trein (20 min. wandelen van Berchem Station of met de tram vanuit Antwerpen Centraal) en met de auto: gratis parkeren in de straat (soms iets moeilijker om plek te vinden) of op een gratis parking op 8 min. wandelen.

Tickets

  • Workshop Hello Autumn

    Ticket niet nodig, je inschrijving is op naam

    € 72,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page