Kookworkshop Hello Autumn
zo 22 okt
|Antwerpen
In oktober gaan we al meer in herfstmodus en zijn we creatief met zowel groenten als fruit, we maken de àllerlekkerste meaty vegan ragù met gezonde en pure ingrediënten. Heerlijk verwarmend. We focussen in deze workshop op umami en maken ook zelf een simpel deeg voor een gezonde hartige taart.


Tijd en locatie
22 okt 2023, 11:00 – 15:30
Antwerpen, Borgerhout, Antwerpen, België
Over het evenement
Dit najaar staat er een reeks van 4 zalige Nom Eat kookworkshops op de planning. Helemaal mee met het seizoen!
In oktober gaan we al meer in herfstmodus en zijn we creatief met zowel groenten als fruit (in hartige context), ik leer je hoe je de àllerlekkerste meaty vegan ragù (bolognesesaus maakt) met gezonde en pure ingrediënten. Ja, een ander recept dan in Vegan Klassiekers, ik perfectioneerde het deze zomer op vakantie. Heerlijk verwarmend.We focussen in deze workshop op umami en maken ook zelf een simpel deeg voor een gezonde hartige taart die je opnieuw en opnieuw wil maken, elk seizoen weer.
Deze kookworkshops zullen volledig plantaardig (vegan) zijn en de bedoeling is dat ik jou meeneem in de heerlijke creatieve vegan keuken aan de hand van recepten waarin ik je zoveel mogelijk (basis)technieken wil aanleren. Ik zal dus veel theorie vertellen doorheen de workshop, maar we leren dit meteen…
Tickets
Workshop Hello Autumn
Ticket niet nodig, je inschrijving is op naam
€ 72,00
Uitverkocht
Dit evenement is uitverkocht