top of page

zo 17 dec

|

Antwerpen

Kookworkshop Christmas Vibes

We maken een gezellig sharing feestmenu en komen helemaal in de kerstsfeer.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Kookworkshop Christmas Vibes
Kookworkshop Christmas Vibes

Tijd en locatie

17 dec 2023, 11:00 – 15:30

Antwerpen, Borgerhout, Antwerpen, België

Over het evenement

Dit najaar staat er een reeks van 4 zalige Nom Eat kookworkshops op de planning. Helemaal mee met het seizoen!

In december leggen we de focus, hoe kan het ook anders, op gezellige kerstgerechten. We maken grote sharing dishes met alles erop en eraan. Alle vijf de basissmaken zullen vertegenwoordigd worden (een weelde aan smaken en texturen 💛) en natuurlijk maken we ook een scrumptious dessert. (Let op: in deze workshop zitten recepten/gelijkaardige recepten als enkele uit Hearty Vegan Kerst (e-books)).

Deze kookworkshops zullen volledig plantaardig (vegan) zijn en de bedoeling is dat ik jou meeneem in de heerlijke creatieve vegan keuken aan de hand van recepten waarin ik je zoveel mogelijk (basis)technieken wil aanleren. Ik zal dus veel theorie vertellen doorheen de workshop, maar we leren dit meteen aan de hand van de praktijk. Deze theorie kun je echter nadien ook meenemen in je eigen creaties.

Opgelet: het aantal plekken is per workshop beperkt tot 8 personen, zodat er genoeg ruimte is en zodat iedereen kan meewerken aan het menu, goed kan meekijken en meeluisteren en vragen kan stellen.

Wil je dus graag meedoen aan een workshop of de hele reeks? Wacht dan niet te lang met je in te schrijven.   Bovendien geniet je van een mooie lanceringskorting t.e.m. 31/8/2021:

* €72 p.p. voor 1 losse workshop (ipv €79) 

* €265 p.p. voor de reeks van 4 workshops + 2 kerst e-books cadeau (ipv €316)

Vanaf 1/9/2023 betaal je:

* €79 voor 1 losse workshop

* €280 voor de workshopreeks

Alle ingrediënten, materialen, maaltijd van 3 gangen, drankjes, geprinte recepten zijn inbegrepen in de prijs.

De workshops gaan door in mijn thuiskeuken in Borgerhout (Antwerpen). Exacte adres ontvang je na inschrijving. De locatie is bereikbaar met de trein (20 min. wandelen van Berchem Station of met de tram vanuit Antwerpen Centraal) en met de auto: gratis parkeren in de straat (soms iets moeilijker om plek te vinden) of op een gratis parking op 8 min. wandelen.

Tickets

  • Workshop Christmas Vibes

    Ticket niet nodig, je inschrijving is op naam

    € 72,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page