top of page

za 04 mrt

|

Antwerp | €68 (ipv €73)

Indian Food Tour * TRY OUT lagere prijs

Ontdek bekende en vooral minder bekende Indiase gerechten: van streetfood tot andere klassiekers, van Noord tot Zuid. Proef en ontdek de gevarieerde Indiase keuken in 2 restaurants én een winkelbezoek. Fully vegan.

Registratie is afgesloten
Bekijk andere data & Tours
Indian Food Tour * TRY OUT lagere prijs
Indian Food Tour * TRY OUT lagere prijs

Tijd en locatie

04 mrt 2023, 12:00 – 14:30 CET

Antwerp | €68 (ipv €73), Antwerp, Belgium

Over het evenement

Een Indiase Food Tour kon eigenlijk niet meer ontbreken in mijn aanbod. De Indiase keuken is zo rijk en gevarieerd en zo vegetarisch- en vegan-frienldy. Fantastisch gewoon! Op mijn 17de trok ik met mijn middelbare school naar India voor een uitwisselingsproject en dat was een van de beste beslissingen die ik maakte in mijn leven. Wat een verrijking! 3 India-reizen later (waarvan de laatste in 2019 die heel culinair gefocust was) wil ik al mijn ontdekkingen met jou delen op deze Food Tour. Op 2 adresjes proeven we al mijn favorieten authentieke Indiase gerechten (spoiler alert: het zijn gerechten die je hoogst waarschijnlijk nog niet kent). Tijdens een supermarktbezoek vertel ik je alles over must-have ingrediënten en masala's (kruidenmixen) om thuis lekker Indiaas te koken.

Dit is een nieuwe tour vanaf maart 2023. Ik ben alvast méga enthousiast om deze Food Tour te gaan organiseren (omdat de Indiase keuken duidelijk een speciale plek in mijn hart heeft). Omdat dit de eerste Indian Food Tour is en dus een try-out kan je je uitzonderlijk inschrijven aan €68 in plaats van €73. Enkel voor de snelle beslissers dus, want vol = vol.

*er is een kleine overlap met de Asian Food Tour, maar toch is deze tour nog helemaal anders & proef je uiteraard veel meer Indiase specialiteiten.

Let op: het start- en stoppunt is op een andere locatie.

Tickets

  • Indian Food Tour ticket

    Jouw inschrijving is op naam. Je hoeft geen ticket mee te brengen.

    € 68,00
    Btw: btw inbegrepen
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page