top of page

za 18 feb

|

Antwerp | €73

Classic Brunch Tour

Deze tour staat volledig in het teken van een klassieke Brunch met alles erop en eraan: denk koffie/thee, vers sap, eitjes, verschillende pastries, kaasjes én ook luxe hapjes! All vegan of course!

Registratie is afgesloten
Bekijk andere data & Tours
Classic Brunch Tour
Classic Brunch Tour

Tijd en locatie

18 feb 2023, 11:00 – 14:00 CET

Antwerp | €73, Antwerp, Belgium

Over het evenement

Classic Brunch Tour ☕🥐

Deze tour staat volledig in het teken van een klassieke Brunch met alles erop en eraan: denk koffie/thee, 'eitjes', vers brood & dips, verschillende pastries, een selectie van de béste vegan kaasjes én ook een luxueuzer verrassingshapje.

All vegan of course en de focus van deze tour ligt ook op het vegan aspect. Heb je meer interesse in culinaire ontdekkingen en niet (per se) het vegan verhaal, dan is de Asian Food Tour of Indian Food Tour misschien meer ook iets voor jou (ook deze zijn volledig vegan, maar de verhalen zijn anders).

Samen bezoeken we een vijftal topplekjes waar we rustig aan de dag beginnen met keilekker eten en gezellige babbels. Ik vertel heel veel over wat je te eten krijgt én hoe je thuis ook aan de slag kan gaan met vegan klassiekers.  📚 Dat weet ik natuurlijk als de beste, gezien ik daar een kookboek over schreef: Vegan Klassiekers. Cool toch?

De Tour kan een beetje uitlopen. Hou daar rekening mee. De eindlocatie is verschillend van de startlocatie.

Tickets

  • Classic Brunch Tour ticket

    Jouw inschrijving is op naam. Je hoeft geen ticket mee te brengen.

    € 73,00
    Btw: btw inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page