top of page

zo 18 jun

|

Antwerpen

ALL-IN upgrade bij Back to Basics

Upgrade naar de ALL-IN versie van Back to Basics, mét live kooksessie, fysiek kookboek & ingrediëntenpakket. Enkel voor deelnemers aan Back to Basics. (schrijf je niet in als je geen cursist bent)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
ALL-IN upgrade bij Back to Basics
ALL-IN upgrade bij Back to Basics

Tijd en locatie

18 jun 2023, 11:00 – 15:00

Antwerpen, Antwerpen, België

Over het evenement

*Datum en tijdstip onder voorbehoud

Upgrade naar de volledige** ALL-IN versie van Back to Basics.

  • 1 live kookworkshop incl. alle ingrediënten & maaltijd (t.w.v. €72) in kleine groep & informele setting (thuiskeuken) ~ thema met inspraak van groep. Meer info: lees hieronder.
  • Ingrediëntenpakket met kwaliteitsvolle moeilijk(er) vindbare ingrediënten (t.w.v. €80)
  • Fysiek kookboek Vegan Klassiekers ~ herziene editie (t.w.v. €35) (2023 primeur!)

Normaal is deze optie énkel beschikbaar als totaalpakket mét Back to Basics aan €467. Jij krijgt nu de uitzonderlijke kans om te upgraden aan slechts €177.

Hoe dat kan? Ik heb ervoor gekozen om mijn huidige cursisten in de watten te leggen en dit pakket iets goedkoper aan te bieden. Ik weet dat het als een verkooppraatje klinkt, maar ik meen het echt: dit is een unieke kans, want ik ga dit nooit op deze manier 'los' aanbieden.

Meer info over de live kooksessie:

Kom met mij live koken in huiselijke setting & in kleine groep. Momenteel gaat mijn idee voor deze workshop in de richting van 'Vegan Pareltjes maken': verfijnde bordjes met groenten, waarin we ook letten op een mooie dressering en iedereen zijn creativiteit kan gebruiken (ik leer je uiteraard aan hoe je dat kan doen). Enkele voorbeelden van mijn bordjes zie je op onderstaande foto's. Maar uiteraard hou ik voor de live workshop ook rekening met de wensen en vragen van de groep. Mooi dresseren is iets wat ik zelf enorm graag doe (heb ik ontdekt de afgelopen 2 jaar door mijn werk in de keuken in de horeca en koksopleiding) en dat geef ik dus ook met heel veel plezier door aan anderen.

*De fysieke kooksessie vindt plaats in het Antwerpse op zondag 18 juni rond 11-15 uur (afhankelijk van het gekozen thema). Vanaf voldoende inschrijvingen vindt er een tweede workshop plaats op zondag 25 juni. Twijfel je hierdoor? Stuur me dan zeker een berichtje, ik hou achterliggend de voorkeursdata aan en wie weet zijn er dan genoeg deelnemers om ook 25/6 in te plannen.

Tickets

  • ALL-IN upgrade BtB

    Je inschrijving is op naam, je hoeft geen ticket mee te brengen.

    € 177,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page