top of page

Doe een Vegan Food Tour cadeau

Een Vegan Food Tour cadeau doen is een heel leuke manier om een duurzaam en origineel cadeau te geven. Een ervaring geven duurt zo veel langer dan een fysiek cadeau.

Bekijk hieronder de opties voor cadeaubons.

Cadeaubon Asian Vegan Food Tour

Tijdens een Asian Tour bezoeken we een Aziatische supermarkt waar je alle bijzondere vegan ingrediënten ontdekt, waarna we vertrekken op tour langs verschillende Aziatische keukens met hapjes van topkwaliteit.

Ik vertel over de specifieke eigenschappen van de keukens die we proeven en hoe culturele uitwisseling soms voor bijzondere culinaire tradities zorgt.  Mijn focus voor deze tour: authentieke keukens én minder bekende Aziatische gerechten. Bereid je dus voor op culinair verrast worden.

Nom Eat hearty vegan food

Prijs: €79 per persoon

Volledige maaltijd, 1 drankje & btw inbegrepen ~ duur 4 uur

Cadeaubon Classic Brunch Tour

Deze tour staat helemaal in het teken van Brunch: denk koffie, eitjes, pastries, kaasjes én een paar minder klassieke hapjes, want verrassen doen we ook graag!

Samen bezoeken we een vijftal topplekjes waar we rustig aan de dag beginnen met keilekker eten en gezellige babbels. Ik vertel heel veel over wat je te eten krijgt én hoe je thuis ook aan de slag kan gaan met vegan klassiekers.

Dat weet ik natuurlijk als de beste, gezien ik daar een kookboek over schreef: Vegan Klassiekers.

Classic Vegan Brunch Tour
Nom Eat hearty vegan food
Review Benjamin B., Antwerpen
"Mijn vriendin raadde me aan op Asian Vegan Food Tour in Antwerpen (waar we wonen) te gaan met Lisa. Ik dacht "Leuk! Maar waarschijnlijk zal ik niets nieuws leren want ik ken al behoorlijk veel over Aziatisch eten, zeker in mijn thuisstad." Ik heb mij nog nooit zo hard vergist...

Van producten die ik nog niet kende in de Aziatische supermarkt (en de aparte diepvries voor vegan dumplings, WAT?!) tot heerlijke plekjes achter mijn hoek, ik raad iedereen aan deze tour te proberen, zelfs als je denkt al veel te weten!

Lisa is een uitstekende gids die graag je vragen beantwoordt, houdt er een leuk ritme in en neemt je moeiteloos mee in haar verhaal.

12/10 would recommend!"

Prijs: €73 per persoon

volledige maaltijd, 2 drankjes & btw inbegrepen ~ duur 3 uur

Cadeaubon Indian Food Tour

Ontdek bekende en vooral minder bekende Indiase gerechten: van streetfood tot andere klassiekers, van Noord tot Zuid-India. Proef en ontdek de gevarieerde Indiase keuken in 2 restaurants én een winkelbezoek. 

Prijs: €73 per persoon

Volledige maaltijd, 1 drankje & btw inbegrepen ~ duur 3 uur

Indian chaat toastjes
Kun Thun.jpg
bottom of page