top of page

Wil jij leren...

  • wat de chemie is achter bepaalde ingrediënten & bereidingen

  • basis kooktechnieken omzetten in een vegan keuken

  • zelf creatief zijn in de keuken

Dan is Back to Basics zeker iets voor jou!

 

In deze cursus neem ik jou Back to Basics en ga ik je alle basistechnieken in de vegan keuken aanleren zodat nadien zelf creatiever aan de slag te gaan in de keuken.

Al deze kennis deed ik op door jarenlang onderzoek en testen in de vegan keuken, professionele kookopleidingen te volgen en sinds februari 2021 ook erkende koksopleiding, kookworkshops in verschillende landen te volgen, het schrijven van mijn kookboek Vegan Klassiekers én natuurlijk de beste leerschool: mijn job als chef in de horeca.

Back to Basics kookcursus 

De deuren voor Back to Basics zijn momenteel gesloten. Je kan je hier al vrijblijvend op de wachtlijst zetten voor ronde 4 en word zo op de hoogte gehouden. Wie op de wachtlijst staat krijgt als eerste de kans zich in te schrijven.

Gun jezelf (nóg) lekkerder vegan eten.

Dat waarvan je (niet veggie/vegan) vrienden en familie zeggen "Oh my god, dit is zooo lekker!" (jep, zo gaat het écht op etentjes die ik organiseer, heel dankbaar voor!) en waarop jij dan met een glimlachje antwoord "Haha, en het is zelfs vegan". Want ik beloof je, dat kan echt! Lisa van 15 jaar geleden zou het niet geloofd hebben, maar die van vandaag heeft maar één missie en dat is die waarheid mee te verspreiden, door echt goei eten. Op naar meer kookvrijheid!

bottom of page